watersportvereniging

vacature

HAVENMEESTER m/v


Wij zoeken een gemotiveerde havenmeester die samen met zijn/haar partner wil zorgen voor onze pittoreske en kleinschalige haven in Waalwijk.


Het is een vrijwilligersbaan, maar de nieuwe havenmeester van ’t Stukske krijgt er veel moois voor terug. Heel veel leuke ervaring(en) maar ook een gezellige dienstwoning pal aan de Bergse Maas met een onvergelijkbaar uitzicht op een vogelrijk natuurgebied. Gezocht wordt naar een havenmeester met affiniteit voor de watersport en verenigingen, met goede sociale vaardigheden en een representatief voorkomen. Veel van het onderhoud in onze haven doen we zelf. Daardoor is een praktische inslag, handigheid en enig technisch en nautisch inzicht van belang. Onze haven is jaarlijks geopend van 1 april tot ongeveer 1 oktober. De werkzaamheden zijn daardoor seizoensgebonden en worden steeds voor 3 maanden verricht (de overige 3 maanden wordt door een collega-havenmeester ingevuld).

 

Tot de taken behoren onder andere:Een nadere kennismaking of taakomschrijving en informatie over de vrijwilligersvergoeding kunt u bespreken met onze voorzitter. Uw sollicitatie kunt u sturen naar onze secretaris (secretariaat@wsvdebergsemaas.nl).


Mocht uw interesse gewekt zijn, neemt u dan snel contact met ons op! Wij kijken er met belangstelling naar uit.
             U kunt hier de vacature downloaden.


HAVENMEESTER.pdf