assanten

Hartelijk dank voor uw belangstelling.

Van begin april tot begin oktober vindt u wsv de Bergse Maas aan Zomerdijk 11, 5145 PJ Waalwijk,

Wilt u onze haven met de auto bezoeken ? Gebruik dan voor uw navigatiesysteem het adres Heusdenseweg 1, 5145 PP Waalwijk.

Tijdens het vaarseizoen is de haven te bereiken via telefoonnummer 0416 – 334899.

Het correspondentieadres is:

WSV de Bergse Maas, t.a.v. Secretariaat

van Lovenlaan 1A

5142 VG Waalwijk

Of

secretariaat@wsvdebergsemaas.nl

Buiten het vaarseizoen is de vereniging uitsluitend telefonisch via de bestuursleden te bereiken of via het correspondentieadres.

Onze havenmeester is 24/7 aanwezig.

Het liggeld per dag voor passanten bedraagt EUR 1,00 per strekkende meter, dit is inclusief gebruik van electriciteit, water, sanitair (douche/toilet) en internet.

Langer blijven liggen ? Geen enkel probleem; elke 2 nacht liggen onze gasten gratis.

Wilt u van te voren een ligplaats reserveren dan kunt u (tijdens het seizoen) contact opnemen met onze havenmeester via 0416-334899.