watersportvereniging

leenboot

Zeilen Zonder Zorgen ?


Wil je af en toe zeilen maar niet de sores van een boot met alle kosten en het onderhoud?

Dat kan ……


Waar ?


WSV De Bergse Maas heeft sinds juni 2015 de “Oranjebitter”, een Victoire 22, in haar bezit die gebruikt kan worden door haar bestaande en nieuwe leden, zonder dat ze de zorgen van een zeilboot hebben ……..


Het “thuishonk” van WSV De Bergse Maas is jachthaven ’t Stukske aan de Bergsche Maas in Waalwijk, midden in de mooie natuur van de uiterwaarden.

Het zeilgebied is de Bergsche Maas richting Heusden, de Andelsche Maas of de Biesbosch, òf nog verder……

Naast het gebruik van de boot, maak je kennis met de watersport en ben je ook nog eens lid van een gezellige vereniging.


Wanneer ?


De jachthaven is geopend van half april tot begin oktober.

Je kunt de boot gebruiken tegen een vergoeding voor de onkosten. De gebruiksperiodes zijn één dag, een midweek of een volle week. Op woensdagavond kan er gratis worden gevaren met de boot.


Hoe ?

 

Je wordt buitengewoon lid van WSV De Bergse Maas.


Je betaalt éénmalig inschrijfgeld van € 50,00. Het jaarlijks lidmaatschap is € 27,50 en de vergoeding voor het gebruiken bedraagt € 50,00/dag, € 150,00/midweek en € 250,00/week.

Bestaande leden betalen alleen voor het gebruik.


Na aanmelding ontvangt u per e-mail informatie waarmee u online kunt reserveren.

Er dient een bruikleenovereenkomst te worden ondertekend. Deze kunt u op de downloadpagina vinden. Daar kunt u tevens de brochure nog eens teruglezen.


Meer weten?


Wil je meer weten of een keer komen kijken/praten? Neem contact op met WSV De Bergse Maas via email penningmeester@wsvdebergsemaas.nl of kom een keer langs op de jachthaven.


zeilen zonder zorgen