zeilavond

Een paar jaar geleden zijn we gestart met woensdagavond-zeilen in de maanden mei en juni (lange avonden). Dit is een beetje verwaterd maar we willen dit weer nieuw leven inblazen.

De formule is simpel.

Als het een beetje weer is en je hebt tijd, dan kom je woensdagavond rond 18:30 naar de jachthaven, tuigt je boot op en je hebt indien gewenst (een) opstapper(s) òf vaart zelf met iemand mee.

We zeilen een uurtje, ruimen de boel op en drinken daarna nog een kop koffie of een biertje.

Er is een WhatsApp-groep voor het zeilen op woensdagavond. Op deze wijze kan er snel overlegd worden wie wil of kan zeilen, bemanning te kort komt en/of bij iemand wil opstappen.

Op woensdagmiddag kan er even een rondje worden gedaan en dan weten we of we op iemand moeten wachten, iemand wat later komt, enz.

Voor deze WhatsApp-groep is het uitwisselen van telefoonnummers nodig.

Graag een reactie als je interesse en mogelijkheden hebt in deze verenigingsactiviteit naar Jean-Pierre Beerens, jpjbeerens@outlook.com