20-01-2013

Het zag er even naar uit dat de nieuwjaarsreceptie in het water zou vallen (of beter gezegd: sneeuw). Maar uiteindelijk zagen toch 40 personen kans om naar de Remise in Drunen te komen.

Onder het genot van een hapje en een drankje, werd getoast op het nieuwe jaar en bijgekletst.

Tijdens de receptie werden beide havenmeesterechtparen door de voorzitter in het zonnetje gezet. Kees en Anneke de Krom omdat zij aan hun 20e seizoen als havenmeester beginnen en Ad en Mieke Landa maken zich al weer klaar voor hun 10e seizoen op ‘t Stukske.

De voorzitter overhandigde aan Ad en Mieke een attentie namens de vereniging. Kees en Anneke konden door de slechte weersomstandigheden niet aanwezig zijn. Zij ontvangen hun attentie later.

Eenieder die niet aanwezig kon zijn, wensen we een Gelukkig Nieuwjaar en een goed vaarseizoen toe. Zien we u tijdens de Algemene Ledenvergadering ?

15-1-2013